Smulpajer : till kaffe och dessert

Finns det något härligare än doften av hembakat? Och vad kan vara enklare och godare än en smulpaj, som du snabbt svänger ihop när det kommer fikagäster? Här presenterar restaurangkonditor Elisabeth Johansson fantasifulla och nyskapande smulpajer tillsammans med gamla klassiker. Hennes enkla men raffinerade recept är lätta att följa, och alla som trodde att en smulpaj bara kan göras på ett sätt upptäcker här att det finns en massa varianter. Vad sägs om en äppelpaj med pepparkakssmulor och valnötter till jul, en knäckig kolapaj med lingon en kulen höstkväll eller en bananpaj med maryland cookies-smulor när barnen vill ha ett smaskigt mellanmål? Och av sommarens blåbär bakar du en blåbärspaj med citronsmulor. Mums! Allt illustreras av fotografen Nisse Petersons fina bilder. Fram för mer smulor i köket!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok