Smulpajer : nya och gamla favoriter för smulälskaren

Öhrn, Maria

| 2006

Flag from sv

10


Den folkkära smulpajen är en underbart enkel skapelse. Alla kan baka smulpaj, det kräver varken mycket tid eller större ansträngning, och med bara lite fantasi kan både fyllningen och degen varieras i oändlighet. Smulor kan dessutom användas i alla möjliga former: till rabarberbakelser med mandelsmulor, cheesecakepaj med kaksmulor eller kladdkaka med smulig chokladkolatopping. Smulpajsbakning är härligt berfriat från pekpinnar och förhållningsregler. Det gör inget om du mäter lite fel hit eller dit, men tänk på att aldrig snåla med vanlijsåsen! Maria Öhrn är bagare och konditor med en oändlig aptit på sötsaker och med en förmåga att kreera med god fingertoppskänsla. Hon har tidigare skrivit de populära böckerna Kladdkakor; Godis och Tårtor. Nu kommer en ny bok i serien av bak- & dessertböcker som skapades efter Kladdkakor, som hittills har sålt i fantastiska 105.000 exemplar....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Yvonne Kron

2010-04-11

Betyg

mycket godis