Smörgåsbord

»220 stycken mumsbitar« Sundsvalls Tidning Detta är den största och mest heltäckande bok om smörgåsbordet som någonsin har gjorts. Här finns alla de klassiska recepten serverade på ett helt nytt sätt. De två prisbelönta kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström har förnyat smörgåsbordet i grunden genom att servera rätterna i portionsbitar. Det gör smörgåsbordet ännu mer aptitligt och ger det en modern touch. Boken innehåller mer än 220 recept - allt som någonsin kan tänkas förekomma på ett smörgåsbord. Här finns det klassiska småvarma som är självklart på bordet, och över 30 olika inläggningar av sill, men också recept på helt nya smårätter och med fler vegetariska inslag än det traditionella. Här finns även recept på smörgåsbordets alla såser och sallader. Boken gör det lätt att skapa ditt eget personliga smörgåsbord som kanske är anpassat efter årstider, eller för ett speciellt...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Karin .

2010-12-07

Betyg

Kul att bläddra i, men inget mer. Inget aptithöjare, snarare tvärtom (?). Det blir FÖR "stylat" för min smak.

Tarja Ahlgrén

2010-01-06

Betyg

Nja, lite väl mycket kocklandslag och dekorativa småbitar men det är kanske det som är framtidens melodi för det klassiska smörgåsbordet - i små små bitar.