Smilla bakar glutenfritt : favoritrecept och smarta tips

Luuk, Smilla

| 2013

Flag from sv

0


"När jag var fyra år ville jag starta ett café, Hjärtgullan skulle det heta. Jag bakade ofta efter dagis, och en gång öppnade faktiskt Café Hjärtgullan mitt i vardagsrummet med mormor, morfar, farmor och farfar som gäster. Ett år senare fick jag diagnosen celiaki, glutenintolerans. Det var tur att jag då inte riktigt förstod vad det innebar. Om jag hade förstått skulle jag kanske bara gett upp och slutat baka. Nu fortsatte jag istället, med lite större utmaning, stöttande föräldrar och ett helt nytt liv framför mig. 2010 startade jag bloggen glutenfrittliv.se. Det var efter sju år av både lyckade och misslyckade bakeftermiddagar i köket, prövade och omprövade recept. På bloggen skrev jag ner mina recept och bloggade om livet som glutenintolerant. Idag är jag femton år och en av mina största drömmar har just gått i uppfyllelse. Jag har skrivit en egen bakbok. Den är fylld med mina mest...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok