SMAKER FRÅN HELA VÄRLDEN: GRILLAT

Grillat är grejen! Denna ursprungliga form av matlagning fortsätter vara populär i världens alla matkulturer. Varför? För att det är en enkel och trivsam form av matlagning som ofta ger prima resultat, gissar vi. Dessutom grillas det under bar himmel - en stor del av tjusningen för alla som kan känna sig instängda i köket ibland. Grillning förknippas kanske fortfarande mest med korv och kött, men som vi visar i den här boken finns det även många grillrätter med fisk och grönsaker i huvudrollen. Vad du än väljer att grilla kan du se fram emot härliga dofter och korta tillagningstider (men ta dig tid att vänta in den perfekta, askgråa glöden!). En del av recepten här har hämtat inspiration från andra länder, till exempel USA, Grekland och Indien, men anpassats efter svenska förhållanden och matvanor. Bokens innehåll har delats in i fyra kapitel: Fisk Alla typer av fisk kan tillagas...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok