Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat

»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.« FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld. - Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok