Slutet

Snicket, Lemony

| 2007

SYSKONEN BAUDELAIRES OLYCKSALIGA LIV 13 - SLUTET av Lemony Snicket Efter en olustig början har syskonen Baudelaire, Violet, Klaus och Sunny, äntligen kommit till slutet. Kommer greve Olaf att fortsätta sina illdåd? Kommer syskonen Baudelaire att överleva? Kommer det att sluta lyckligt? Lemony Snickets avslutande del i serien ger svar på läsarnas otaliga frågor. Men varför skulle någon vilja utsätta sig för en tragisk upplösning? Undvik del 13 i denna förskräckiga serie så slipper du få veta hur det slutar ...

Annie Halje

2012-08-22

Glöm för allt i världen inte bort att läsa kapitel 14! Det gjorde jag första gången jag läste Slutet, och nu när jag läst det höjs betyget direkt till en femma.
Överlag en så himla fantastisk bokserie alla bör läsa, barn som vuxna. De är roliga, intelligenta, gripande och intressanta på ett sätt de allra flesta kan uppskatta.

Elisabeth Andersson

2012-04-28

Nu när jag äntligen orkat lyssna mig igenom alla böcker så hade jag ju väntat mig ett ordentligt avslut... Men icke! Överlag är hela serien mitt i allt elände ganska kul barnboksläsning dock.