Slutet hjärterum

Boge, Anne-Lise

| 2022

Maren kämpar på med livet i sitt nya rum på Thorvald Meyersgate. Dagarna är tunga och nätterna fulla av mörka tankar. Det enda som gör henne glad är tanken på Thorleif och det underbara liv som de ska få tillsammans. Hon får höra att det har börjat en ny, ung kvinna på banken, som verkar mer än lovligt intresserad av Thorleif. Svartsjukan och osäkerheten brinner i hennes bröst. En dag när hon och Olaug går genom Slottsparken får de se något som skakar Maren ända in i själen.

Jag har verkligen fastnat för denna historiska romanserie, jag önskar att alla delar var släppta så jag kunde sträckläsa igenom dom alla på en gång. Böckerna handlar om den unga kvinnan Maren som är förlovad med Thorleif, men just nu befinner hon sig i Oslo för studier men också för att dölja sin stora hemlighet. Det här är en lättlyssnad serie med drama, svek, lögner, hemlighet, intriger, vänskap och kärlek. Visst man vet lite vad som ska komma, inga större överraskningar men jag tycker att det är precis som det ska vara - en fantastisk historisk feelgoodserie och jag njuter.