Skuggvarelser/Blodets röst

Nordin, Magnus

| 2011

Skuggvarelser och Blodets röst i en volym Skuggvarelser och den fristående fortsättningen Blodets röst samlade i en volym.Om Skuggvarelser:Ingen vet vem den nya familjen som har flyttat in i ödehuset är. Spekulationerna börjar direkt. För det är något konstigt med de tre främlingarna. De är skygga och ser underliga ut med sneda, bärnstensfärgade ögon. Var kommer de ifrån egentligen?Om Blodets röst:När beskedet om pappans död når honom en tidig morgon känner han ingenting. Möjligen lättnad över att en elak alkis har gått i graven. Väl hemma i Nejde igen rullas historien upp och Daniel måste konfronteras med sin barndom och axla nya roller. Och snart är de tillbaka, skuggvarelserna: och de vill ha hämnd.

emelie .

2013-02-27

Helt ok ungdomsböcker, här i dubbelvolym. Skuggvarelser kanske något starkare än Blodets röst.
Upplagt dessutom för en tredje bok om Nordin skulle vilja och den skulle jag isf läsa utan att för den skull sakna den om den inte skrivs.

2012-02-22

Den här boken är spännande, men jag tycker inte att dom skulle göra slut i den första boken!!!! Önska att dom hade fortsatt att var tillsammans!!! Hihi!!!

G

Gunilla Jönsson

2011-10-17

Detta är två böcker som hör ihop i en volym.Del ett får en 2, men del två, som var betydligt bättre än ettan, får en 4.Så då får det bli en 3 totalt.