Skuggläge

Ohlsson, Kristina

| 2022

Flag from sv

38


Efter ?Stormvakt? och ?Isbrytare? är Kristina Ohlsson tillbaka med den tredje boken i den älskade Strindbergserien. Sommaren står i blom, havet glittrar och August har dragit i gång en stor bakningstävling på Hovenäset. Men så rullar plötsligt dimman in, och samtidigt skakas idyllen av att en man hittas hängd i ett hopptorn vid badplatsen. Dödsfallet väcker snabbt misstankar hos kriminalinspektören Maria Martinsson och hennes kollegor inom polisen. Vem är mannen och vad har fört honom till Hovenäset?Utredningen leder dem bakåt i tiden till den förfärliga sommaren 1989 då Lydia Broman hittades mördad och styckad i sitt hem på Hovenäset.Dömdes verkligen rätt gärningsman den gången? Och hur långt är de som vill att det förflutnas hemligheter ska få vara i fred beredda att gå?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2w

Betyg

Försöker få till fem stjärnor!!

E

Ewa H

2w

Betyg

Här finns allt jag vill ha; det är välskrivet, klurigt, charmigt, lagom spännande, en härlig miljö och härliga människor. Kristina Ohlsson bjuder på en lässtund som heter duga! Läs och gläds åt den varma stämningen människor emellan och förfäras över vad skuld, skam och desperation kan göra med dem som drabbas av livets olycka.

Betyg

Tycker verkligen om denna serie. Bra språk, fängslande karaktärer och handling. Ett lugnt tempo med passande inläsning.

Siri Berglund

2023-01-18

Betyg

Gillade denne precis som de tidigare i serien. Man kastas in snabbt i handlingen och sen flyter det på!

K

Katarina Strid

2023-01-07

Betyg

Riktigt bra och spännande tredje del i denna serie! Plockar dessutom upp trådarna från det mysterium som bara berörts i de tidigare böckerna.
Jag gillar personerna och det är välskrivet! Hoppas på fler delar!

M

Monica Bäckelin

2022-12-19

Betyg

Spännande, underhållande, intressanta karaktärer och välskriven. En bladvändare, hoppas på fortsättning.

Britt-Marie Kullin

2022-12-15

Betyg

Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Kristina Ohlsson tillhör en av mina favoritförfattare, och jag har läst alla hennes böcker, (förutom hennes barn- och ungdomsböcker), och gillat dom alla. Den här boken, Skuggläge, är den tredje boken i Strindbergserien. Jag tyckte mycket om dom två första böckerna, Stormvakt och Isbrytare, och jag tyckte mycket om den här boken. Den här välskriven, spännande, och det är härliga miljöer och karaktärer. Jag hoppas på fler böcker i serien, och jag kan absolut rekommendera den.