Ljudbok

Skuggan av tvivel

Robinson, Peter

| 2017

Flag from sv

48


Vad som skulle ha varit den första dagen i Lauras och Benjamins gemensamma liv blir istället den sista. Brudparet hinner knappt ut på kyrkbacken innan de blir skjutna. I tumultet dröjer det alltför länge innan någon riktig hjälp når fram till blodbadet vid den lantliga kyrkan. När tystnaden lägger sig är flera av bröllopsgästerna döda.Efter en intensiv jakt på förövaren verkar det för en stund som att rättvisan segrat. Men kriminalkommissarie Alan Banks plågas av en känsla av ovisshet. Han vill veta vad som egentligen hände utanför kyrkan och varför. Banks börjar gräva djupare i morden, driven av en stor personlig sorg. Allteftersom nya ledtrådar uppenbarar sig leds Banks längre in i det förflutna och in på gamla hemligheter. När han äntligen närmar sig den chockerande sanningen är det nästan för sent.Peter Robinson, en av världens främsta deckarförfattare, är tillbaka med en ny bok...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Den var spännande

Betyg

Den var spännande

Betyg

Den var spännande

Henrik Johansson

2018-07-27

Betyg

Banksserien är rätt bra tycker jag men den närmar sig egentligen slutet. Böckerna är lite upp och ner. Denna tillhör inte de bättre.

E

Ewa H

2017-11-29

Betyg

Pålitlig Robinson med ännu en läsvärd historia. Kanske inte hans allra mest spännande, men den börjar rafflande nog med dödsskjutning vid kyrkbröllop. Lite långt kanske till avslut, men det är så trevligt att liksom känna Alan Banks och hans hus på höjden vid stenmuren.

Jan Banan

2017-09-29

Betyg

Robinsons böcker om Banks blir allt segare och långsammare. Hans räddning är att hans huvudkaraktärer är så väl inarbetade hos läsarna att man bryr sig mer om deras liv, än de allt mer torftiga mordgåtor han numera producerar. Nu var det länge sedan jag gick igång på en Robinson bok och denna får en svag 3:a.