Skriv om och om igen

Karlsson, Ylva

| 2009

Flag from sv

54


AUGUSTPRISVINNARE 2009! Det finns de som helt enkelt inte kan låta bli att skriva. Det finns de som vill skriva men inte kommer sig för. Det finns de som har dikter kliande i fingrarna. Det finns de som har skallen sprängfylld av historier. Det finns de som ryser av lycka inför rätträtt ord. Det finns de som måste skriva fast de inte vill. Det finns en inspirationsbok. Med bilder och övningar och goda (nåja ) råd och tips. Med tankar och resonemang om skrivande och berättande. Författarna och skrivarledarna Ylva Karlsson och Katarina Kuick avslöjar här sina bästa komma-i-gång-tips, varvar begriplig teori med författarintervjuer och en mängd lekfulla övningar som triggar skrivlusten. Sara Lundberg och Lilian Bäckman har fyllt boken med fantasieggande bilder som söker historier. Ylva Karlsson och Katarina Kuick är båda erfarna skrivarkursledare för barn och ungdomar, men kanske...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Ellinor Livh

2019-02-23

Betyg

En väldigt bra och kreativ bok för alla som vill skriva. En bok man kan slå upp en sida på måfå för att få inspiration av.

Camilla H

2011-02-02

Betyg

Mycket snygg och inspirerande bok. Hela boken andas kreativitet och ingen av sidorna är den andra lik.Här blandas illustrationer, bilder och typsnitt med kreativa övningar. Rekommenderas!

M

Matilda Hellström

2010-04-17

Betyg

Underbar måste-ha-bok !