Ljudbok

Sökaren

French, Tana

| 2023

Flag from sv

25


Utsedd till Årets bästa thriller av The Times och The Guardian »En tät berättelse där spänningen hela tiden stiger.« Lotta Olsson rekommenderar Sökaren i DN »Även deckare kan vara stor litteratur och Sökaren är den bästa romanen jag har läst i år.« Malin Persson Giolito, Vi läser »Tana French är inte bara en av de främsta thrillerförfattarna, hon är en stor författare.« Gillian Flynn Cal Hooper trodde att en by på den irländska landsbygden skulle vara den perfekta tillflyktsorten. Efter tjugofem år som polis i Chicago och en uppslitande skilsmässa längtar han efter ett lugnt liv på en vacker plats, med en pub inom rimligt avstånd. Utredningsarbete är det sista Cal vill ägna sig åt, men när en pojke söker upp honom och ber om hjälp har han svårt att säga nej. Pojkens bror är försvunnen och polisen på orten har avskrivit fallet, med förklaringen att brodern frivilligt rymt hemifrån...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

A

Annica Sandström

2023-08-05

Betyg

Den är såååå bra,en varm deckare,ingen tvekan 5 stjärnor

Nina Gustafsson

2023-08-03

Betyg

Långsamt berättat om hemligheter på vischan på Irland. Den nyinflyttade fd polisen Cal hjälper lite motvilligt unge Trey att leta efter hennes bror och det verkar som byborna har saker att dölja. Lite för seg.

L

Lars Persson

2023-07-15

Betyg

En underbar bok med mycket värme men även spänning. Ännu en fullträff av denna författare

E

Ewa H

2023-05-31

Betyg

Kanske nära en femma! Det är väl egentligen inte mycket till deckare, men en lysande bok! Så mycket värme och klokskap, man blir riktigt glad och varm i själen av att läsa om vänskapen mellan den gamla, erfarna polisen och den stukade tonåringen. Mörkret finns även i den lugna landsbygden, med Cal och Trey övervinner det tillsammans. Bra!

Henrik Johansson

2023-05-13

Betyg

Gillar du spänning och inte har läst Tana French? Gör det! Riktigt spännande och bra berättelse