Av den bästsäljande författaren till Läkarens fru, kommer nu en ny spännande trilogi.Hon kan rädda ditt liv. Men bör du lita på henne? ?Jag heter Darcy. Jag är din sjuksköterska och jag är här för att hjälpa dig.? Jag upprepar orden jag har sagt så många gånger förut. Men den här gången ljuger jag ? Om du såg mig skulle du nog tänka att jag är en ganska alldaglig person. Med min vita prydliga sjuksköterskeuniform och mina noggrant skrubbade händer, finns det inget som antyder att jag skulle vara något annat än en bra människa ? en bra sjuksköterska. Men skenet bedrar. Du borde inte lita på mig. Jag vet inte ens om jag kan lita på mig själv. När jag nu stirrar på min spegelbild ser jag bara mörka ringar under ögonen och blod på händerna. Min puls dunkar medan jag lyssnar efter ljudet av sirener i natten. Jag har brutit mot varje regel en sjuksköterska bör följa. Jag ville...
Betyg: 3 av 5.
Den brittiske författaren Daniel Hurst är väldigt produktiv, och har gett ut över femtio böcker. Jag har bara läst en bok av honom tidigare, och det är boken Paret i stugan.
Den här boken, Sjuksköterskan, är en spänningsroman och den är den första delen i en trilogi. Dom andra två böckerna kommer på svenska senare i sommar.
Jag tyckte att boken var helt okej. Den var rätt så kort, och väldigt lättläst/lättlyssnad. Hyfsat bra, men inget som jag kommer att minnas.
Jag kan i alla fall rekommendera boken, och kanske att jag kommer att läsa dom kommande två böckerna.
Jag varvade e-boksläsning med ljudbokslyssning, i 1,25 hastighet, bra inläst av EvaMaria Oria.