Sju kvadrat med lås

Adler-Olsen, Jussi

| 2024

Flag from sv

23


Sista boken i Avdelning Q-serien!Annandag jul 2020. Carl Mørck sitter med handfängsel i baksätet på en polisbil. Efter femton år har det våldsamma spikpistolfallet kommit ikapp honom, och anklagelser om narkotikasmuggling och mord hotar att rasera hela hans tillvaro.Kollegorna vid Köpenhamnspolisen vänder honom ryggen, och snart går det upp för Carl att han svävar i livsfara. Men vem är det som har satt ett pris på hans huvud ? och varför? Carl kämpar i blindo mot sin dolda fiendes hantlangare. Samtidigt beslutar sig Rose, Assad och Gordon för att trotsa chefens order i ett försök gå till botten med det invecklade spikpistolfallet.Den efterlängtade finalen på Avdelning Q-serien vänder upp och ned på allt. Här visar sig de goda vara onda, de onda goda, och offren träder fram som starkast av alla.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Sista boken om Carl Mörk och avdelning Q , som vanligt spännande med trevliga karaktärer men betyget sätts ner lite då det blev an aning för mycket

Lars B.

1w

Betyg

Hur mycket jag än uppskattar Avdelning Q-serien så kan jag inte komma ifrån att den var som bäst i början och den här sista delen var en besvikelse tyvärr. Spretig och rörig och nästan helt utan nerv med undantag för scenen med lönnrummet. Men tack Jussi för en sammantaget mycket underhållande resa med Carl Mørck & co! Har förgyllt många somrar för mig.

E

Ewa H

2w

Betyg

En praktfull avslutning på Avdelning Q-serien! Så spännande och så fantastiskt bra ihopkommen intrig. Fartfylld och med väldigt kul personligheter. Värdigt Avdelning Q!

Betyg

Betyg

M

Monica Bäckelin

2024-04-16

Betyg

Serien Avdelning Q är spännande, underhållande och välskriven .Inte riktigt lika bra som de tidigare, slutet drog ner betyget det blev nästan för mycket.

M

Mats Sigfridsson

2024-03-17

Betyg

Stark 3:a