Sista samtalet

Booth, Stephen

| 2009

Flag from sv

63


Det är rävjakt ute på en regn- och vindpinad ljunghed i grevskapet Derbyshire, när hundarna plötsligt hittar ett lik. Det tillhör en välklädd herre som har fått skallen krossad - men av vad? I samma veva ringer en anonym röst och berättar för polisen om just detta lik. Det är bara det att anmälaren påstår att det ligger nästan en kilometer från den plats där hundarna verkligen hittade det. Diane Fry och Ben Cooper får inte någonting att gå ihop, och snart nog får de lära känna en värld av jägare och militanta jaktsabotörer, häststölder och en tämligen undanskymd sektor av den brittiska köttmarknaden.           Diane Fry försöker ta reda på mer och mer om den mördades ljusskygga affärsverksamhet, medan Ben Cooper blir alltmer övertygad om att mordgåtans lösning står att finna långt tillbaka i ett ganska solkigt förflutet.           Historiens vingslag ekar över denna trakt, inte...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Monika W

2016-08-31

Betyg

Det här är ju den nionde delen i serien och i mitt tycke är den mer lik den första boken, Svarta hunden, den som fick mig att vilja fortsätta läsa. I alla fall vad gäller själva känslan. Det kan bero på att sidantalet nu är nere i mer lätthanterligt antal, vilket betyder att det inte är riktigt lika mycket utsvävningar. Läs mer på http://bokslut.blogspot.se/2016/08/sista-samtalet-av-stephen-booth.html

Minna Matson

2015-03-15

Betyg

Ännu en Cooper och Fry i serien. Och visst gillar jag dem, naturen, kollegorna och samspelet i relationerna eller icke-relationerna. Men det blev för mycket häst i den här för min smak helt enkelt.

H

Helena Nielsen

2012-09-18

Betyg

Tycker att boken stundtals är rörig, men har upplevt fler av Booths böcker som det.

Karin Almén

2011-07-05

Betyg

Jag gillar Stephen Booth som bara den - och "Sista samtalet" är inget undantag. Framförallt gillar jag språket, karaktärerna och den inbakade humorn!!!

Therese G

2011-05-16

Betyg

Samma här. Läste den i brist på annat.

kristina johansson

2009-08-10

Betyg

För mycket detaljer för liten handling och action för mitt tycke och smak. Tråkig. Slutar läsa boken efter ett tag. Tänker dock ge mig på den igen då den kommer ut på svenska för att se om det är språket som gör hela skillnaden.