Singel på nytt

Sykes, Plum

| 2007

Flag from sv

122


Nygifta tjejer i New York lägger ner nästan lika mycket jobb på att bli av med sina män som de en gång gjorde för att fånga dem. Lauren Blount är mycket rik, mycket ung, mycket söt och mycket nyskild. Sylvie Mortimer har just gift sig med sin drömkille men finner sig ensam igen när han kallas hem under andra dagen av deras mexikanska bröllopsresa. Lauren tar sig an Sylvie och introducerar henne i sin värld som består av extremt rika, partysugna singlar. Plum Sykes debuterade 2004 med Bergdorfblondiner som blev en enorm succé. "Lustfylld och fräck." Publishers Weekly

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Sara Eriksson

2018-06-25

Betyg

ganska så mysig och halvputtrig bok, men känns lite överdriven i vissa områden ;) enkel och lättläst och jag blev ganska engagerad i mitten för hur det skulle gå:)

S

Sofie Petersson

2011-05-29

Betyg

Jag gillar chiclit, men Singel på nytt tycker jag inte om. Den känns så platt och betydelslös. Kanske för att jag har så svårt att ta till mig den glamourösa världen som boken utspelar sig i. Det känns för fejk och för storartat. Även om det är lite kul att få en liten inblick i den fina dyra världen med socitetsbebisar och kläder för miljontals kronor.

T

Tina Svensson

2010-04-03

Betyg

Boken är lite trög i början, det är många namn och ganska tvära kast i historien. Det blir mycket bättre efter några kapitel, men slutet är lite väl sockersött för min smak. Sammanfattningsvis kan man säga att boken var ett trevligt tidsfördriv, där det inte krävdes så mycket tankeverksamhet.
Kolla gärna in min blogg för fler recensioner av böcker som jag läser!
http://recensenten.bloggproffs.se