Silvertronen

Lewis, C S

| 1976

Flag from sv

752


Skynda dig! sa Eustace. Håll mig i handen. Vi måste hålla ihop. OCch innan Jill riktigt förstod vad som hände, hade han dragit henne med sig genom porten, bort från skolan, bort från England, bort från hela vår värld till Det Där Landet - Narnia. Berättelserna om Narnia omfattar sju böcker 1. Min morbror trollkarlen 2. Häxan och lejonet 3. Hästen och hans pojke 4. Caspian, prins av Narnia 5. Kung Caspian och skeppet Gryningen 6. Silvertronen 7. Den sista striden

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Z

Zineb Kadiri

2022-07-20

Betyg

narnia böckerna är en idag aktuella barnböcker

R

Råda skola åk 4

2021-10-06

Gjord Av Adrian Jag har läst en Boken som heter narnia. Den är skrivn utav CS Lewis. Huvud personerna är en tjej och en kille tiger och en uggla. Jag tycker att boken är bra för att den är spännande och vädigt rolig.

M

Malena Bergroth

2020-01-12

Betyg

Jag älskar hela Narnia-serien. En stor del av den här boken utspelar sig under en vandring, vilket jag relaterar till några fjällvandringar jag gjort. Både i boken och i landskapet finns en stor rikedom i vad som vid fösta anblicken verkar kargt. En annan sak jag uppskattar med dessa böcker (alla i serien) är författarens tilltal till läsaren, som om jag satt och berättade detta för just mig och kom på en extra sak han ville nämna.

Tony

2012-10-15

Betyg

Den bästa i serien får en svag 3:a...