Ljudbok

Silfverbielke 6 Hämnaren

Buthler, Dan

| 2015

Flag from sv

30


Iskall champagne, sexiga brudar och djävulska planer. Christopher Silfverbielke är tillbaka. Och han är på ett ovanligt gott humör. Christopher Silfverbielke - stjärnmäklare, mördare och psykopat - har frigivits ur fängelset och inlett en framgångsrik politisk karriär som kristdemokrat. Men på väg mot partitoppen måste han först undanröja några hinder för att återvinna svenska folkets förtroende och fullfölja sin plan. Många är de som ska få smaka på hans vedergällning - inte minst Jacob Colt, den en gång så skicklige polisen vars familj Christopher krossat, som nu, trött och lätt alkoholiserad, smider sina egna hämndlystna planer vid Europol i Haag. Till sin hjälp räknar Christopher systern Anna, som är skyldig honom mer än en gentjänst, men hon har något som hennes bror saknar - ett samvete. Och hon vill inte vara med längre. Vendettan driver genom Stockholms polishögkvarter och Östermalms...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Marina Pedersen

2016-10-12

Betyg

Bäst

Betyg

Jag har gillat hela serien med Silfverbielke, tycker den varit fräck och lite annorlunda. Storytel har hela serien inläst med Stefan Sauk och han gör det otroligt bra.
Det är stundom lite rått och mycket fokus på sex men ändå har handlingarna i tidigare böcker varit bra, till och med lite småroliga.
MEN i denna bok blir det bara för mycket, det är fem minuters handling sedan sex och så fem minuters handling igen. Jag tappar hela handlingen i denna bok och Silfverbielkes tidigare charm och fräcka kommentarer kommer inte fram alls. Det är väldigt synd på en annars toppenbra serie.
Nej, nu kan Colt gärna få ta honom.