SIGNERAD Hundra dagar i juli

Schepp, Emelie

| 2024

SIGNERAD UPPLAGA En varm sommardag i juli försvinner Amanda Sundin spårlöst. Exakt ett år senare hittas hennes man, Johan, svårt skadad i sitt hem. Vem vill paret illa och varför?Utredaren Maia Bohm får omedelbart fallet på sitt bord när hon flyttar med familjen till Motala. Tillsammans med kollegan Greg Wallin försöker hon hitta gärningsmannen. Samtidigt gör hon allt för att hjälpa sin trettonåriga son Tim som ligger på sjukhuset, i akut behov av ett nytt hjärta.För varje dag som går, blir risken allt större att Tim inte kommer att överleva. När Maia gör den skrämmande insikten att sonens öde hänger på att hon löser fallet, låter hon inte något stå i hennes väg. Kanske inte ens sanningen.Hundra dagar i juli är Emelie Schepps första fristående spänningsroman. En gripande, känslosam och oändligt spännande historia om kampen mellan liv och död.

Britt-Marie Kullin

2024-09-19

Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst alla dom sju böckerna i Jana Berzelius-serien av författaren Emelie Schepp, och jag har tyckt mycket om dom allihopa. Nu har hon kommit ut med en helt fristående bok som handlar om polisutredaren Maia Bohm i Motala. Och jag tyckte att även den här boken, som heter Hundra dagar i juli, var mycket bra. Den var spännande, välskriven, gripande, och oförutsägbar. Jag vet inte om den här boken är helt fristående, eller om den är början på en ny serie. Jag vet i alla fall att jag skulle gärna läsa mer om Maia, Greg, och dom andra i Motala. Kan absolut rekommendera boken till deckarläsare. Jag varvade e-bokläsning med ljudbokslyssning, i 1,25 hastighet, bra uppläst av Gunilla Leining.