SIGNERAD: Dagarna, dagarna, dagarna

Schunnesson, Tone

| 2020

Flag from sv

35


SIGNERAD UTGÅVA Bibbs ska precis fylla trettionio år. Samtidigt finns det andra som fyller tjugosex eller nitton. Trots att Bibbs saknar talang har hon varit känd ett tag, men det enkla livet håller på att glida henne ur händerna. Och hela tiden kommer det oväntade utgifter. Som hyran. Den fasta punkten har varit Baby, och Bibbs kan inte att förlåta sig själv för att hon missade att han ville göra slut. När han lämnar Bibbs ställs hon dessutom inför ett ultimatum: om hon vill ha kvar lägenheten måste hon betala 100 000 kronor, inom en vecka. Det är pengar hon inte har. För tio år sedan hade hon kunnat skaffa fram dem lätt. Nu tvingas Bibbs fatta extrema beslut där lögnerna till sist blir det enda med uns av sanning. Tone Schunnessons nya roman efter den uppmärksammade Tripprapporter (2017) är en studie i framgång och undergång, beroende och svek, medialitet och osynlighet.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Tone Schunnesson - Dagarna, dagarna, dagarna - Betyg: 3 av 5 - 📚 - En helt okej bok, läsvärd, men inte mer än så, och inte riktigt i min smak.

Anna Hedenstedt

2020-10-15

Betyg

Häftigt skriven berättelse om sorg, ensamhet, separationsångest och kris. Allt i ytlighetens och kändisskapets förpackning.