Sex and the City

Bushnell, Candace

| 1997

Flag from en

222


Enter a world where the sometimes shocking and often hilarious mating habits of the privileged are exposed by a true insider. In essays drawn from her witty and sometimes brutally candid column in the New York Observer, Candace Bushnell introduces us to the young and beautiful who travel in packs from parties to bars to clubs. Meet "Carrie," the quintessential young writer looking for love in all the wrong places..."Mr. Big," the business tycoon who drifts from one relationship to another..."Samantha Jones," the fortyish, successful, "testosterone woman" who uses sex like a man...not to mention "Psycho Moms," "Bicycle Boys," "International Crazy Girls," and the rest of the New Yorkers who have inspired one of the most watched TV series of our time. You've seen them on HBO, now read the book that started it all...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

L

Linda Sonnvik

2015-03-18

Betyg

Att boken kommer upp i en trea är mest pga miljön och vetskapen om den härliga serien. Boken når tyvärr inte alls upp i seriens nivå. Men det är kul att ha läst den med tanke på vilken vrålsuccè serien blev :-)

Kamali 

2011-10-26

Betyg

Så jävla dålig. Skitbok!

Lovisa Hellström

2011-10-20

Betyg

Är man insatt i teveserien tror jag mig kunna tala för att de flesta skulle känna som jag: besvikelse.

Josefine Ejebjörk

2011-08-19

Betyg

Jag läste den i tron om att den skulle vara som TV-serien, men jag blev besviken och inser samtidigt hur övertygande skådespelorskorna i serien är.

A

Agneta K.

2011-02-05

Betyg

Jag kan tro att om man är väldigt inne i tv-serien och läser denna bok NU, så blir man nog redigt besviken. Jag läste den för länge sen och gillade krönikorna väldigt mycket. Det är dock inte tv-serien i bokform.

Erika Kvarnlöf

2010-07-31

Betyg

Tv-serien är så mycket bättre :)

Britt-Marie Kullin

2010-07-27

Betyg


Med tanke på hur bra serierna och filmerna "Sex and the City" är, som baserar sig på den här boken, så blev jag mycket förvånad över hur dålig jag tyckte att den här boken var...

( Läs gärna alla mina bokrecensioner i min blogg, "Bims Blogg” - http://bim.blogg.se/category/bokrecensioner.html )

Helena Nilsson

2010-07-24

Betyg

Vilken smörja! Läste inte ens ut den.

Annica Bark

2010-05-17

Betyg

Gjorde misstaget att läsa denna efter att jag sett både hela serien och filmen, hade nog varit bättre om jag läst den innan jag sett serien.

S

Sabine Minell

2010-04-13

Betyg

Säger en sak - serien är så mycket bättre!

Lotta Berling

2010-03-19

Betyg

Jag gillar verkligen tv-serien och även filmen var bra. Men det här - ush, riktigt dåligt! Hafsigt och osammanhängande.

Thomas Drakenfors

2010-03-19

Betyg

Hon kommer väl aldrig att få Pulitzerpriset men i den här genren går det knappast att få till något bättre än Candace Bushnells saftiga krönikor om livet på Manhattan. Sex, droger, party, mode och skvaller ? Det är suveränt gjort, skrivet med lätt handlag och hon har tagit ut svängarna ordentligt. En bok jag räddade från slänghögen på kontoret för att läsa på toaletten. Nu har den en given plats i bokhyllan. Något för den som gillar Damon Runyon, FX Toole och Mats Olsson för att de har en kul stil snarare än för att de skriver om sport.