Se till mig som liten är

Öhrlund, Dag

| 2018

Flag from sv

15


En sommarfredag i Stockholm: Ewert Truut är nära att bli skjuten av en desperat tonårsflicka. När hon avväpnats och förts till sjukhus visar det sig att någon skurit av hennes tunga. Något dygn senare blir en av Ewerts vänner brutalt mördad och verkligheten vänds upp och ner, inte minst när det visar sig att det finns en koppling mellan flickan och hans vän.När Ewert börjar nysta i trådarna dras han in i en ljusskygg härva av prostitution, människohandel och barnarov. Han hotas till livet och känner också ett tryck från höga polischefer som vill lägga locket på utredningen. Vilka krafter slåss han mot? Vem, eller vilka, försöker tysta honom?Samtidigt drabbas hans nära och kära av andra kriser och Ewert  Truut får anledning att ompröva sina fördomar och tänka på hur mycket livet är värt.Den buttre och tjurige men innerst inne kärleksfulle kommissarien...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anita H

1w

Betyg

.

Betyg

Sexscenerna är inte lika många eller heta i denna Truut-bok så jag tror att Dag Öhrlund lyssnat till sina läsare och minskat av en del. De som är kvar är dessutom bra. Jag älskar Ewert och kärleken växer för varje bok. Persongalleriet är bra och intressant och det finns mer att bygga på. Dessutom är kriminalhistorian spännande och intressant. Jag vill ha mer.

Betyg

Spännande, underhållande och fängslande!

Betyg

Det är svårt att inte tycka om den buttre men innerst inne kärleksfulle
Ewert Truut och efter denna bok tycker jag ännu mer om honom. Hade det inte varit så mycket sexdetaljer i boken hade det lätt blivit betyg fem.