Scientologi - Tankens grunder

Hubbard, L Ron

| 2007

Flag from sv

14


"Du kanske har fått lära dig att sinnet, anden och livet är något som det är mycket svårt att veta något om. Den första principen i Scientologi är:Det är möjligt att veta någonting om sinnet, anden och livet."- ur Scientologi - Tankens grunder, av L. Ron HubbardI tusentals år har människan sökt, funderat och spekulerat över den sanna "meningen med livet". I Scientologi har det sökandet nått sin kulmen - för hemligheten har nu upptäcks.Detta baseras på precisionsaxiom (självklara sanningar) och de ÄR svaren - svaren som du har letat efter, svaren som fungerar.Här är alltså den grundläggande boken för Scientologins teori och praktik, med upptäckter som omfattar livets alla aspekter, inklusive:- HANDLINGSCYKELN som avslöjar vad som ligger bakom den kontinuerliga cykeln av skapande, överlevnad och förstörelse - en cykel som verkar oundviklig i livet, men som bara är en skenbarhet.- EXISTENSTILLSTÅNDEN,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

S

Susanna Rosén

2019-09-08

Betyg

Bra filosofisk bok som handlar om grundläggande saker i livet. Jag förstår mitt liv bättre efter den här boken. Väl värd att läsa!

S

Susanna Rosén

2019-05-26

Betyg

En bra förklaring om vad Scientologin handlar om. Lättläst och väldigt intressant! Bra tips om hur man blir framgångsrik!

M

marianne helander

2019-05-19

Betyg

Boken ger verkligen precis det som sägs i titeln - en ny syn på livet! Och det man förstår kan man ju handskas bättre med...

M

marianne helander

2019-05-19

Betyg

Om du vill förstå livet bör du verkligen läsa Tankens grunder! Den hjälpte mig att förstå vad livet består av, tex människans delar. Mycket intressant!

D

David Adams

2019-04-18

Betyg

Nyckeldata om livet! Värt att läsa denna bok flera gånger eftersom den är så tät med grundläggande data som kan tillämpas överallt.

S

Sofie Larsson

2014-01-22

Betyg

Tänkvärt. Gillade kopplingen till Budhismen.
Kram Sofie

S

Sven Andersson

2014-01-22

Betyg

Påminner om buddhismen något. Ganska praktisk. Mer filosofi än religion.
Fast det handlar om individen som själ.
Mvh SA

R

Rolf Andersson

2014-01-22

Betyg

Tyckte om boken!
Otroligt mycket användbart. Tror inte att
de som är väldigt kritiska har fattat vad det handlar om. Min uppfattning iallafall.
RA

Karin .

2010-03-08

Betyg

VIDRIGT. Jag läste (OBS! Köpte inte!) för att jag vill ha kunskap om så mycket som möjligt. Även om sekter, likt denna.