
I Sébastiens franska kokbok återvänder Sébastien Boudet till hemlandet Frankrike för att ta med dig på en kulinarisk resa. Där, i föräldrarnas kök strax utanför hamnstaden La Rochelle i sydvästra Frankrike, väcker han barndomens smaker till liv. Coq au vin, chou farci, gäddqueneller och ratatouille är bara några exempel på rätter som du hittar i den här maffiga och personliga matboken med över 100 recept. Det lagas såväl mustiga långkok och rätter som går snabbt, som franska klassiker gjorda på Sébastiens egna sätt. Dessutom får du ta del av mamma Arlettes bästa gröna recept, och så klart hittar du söta avslut som gör middagen komplett. Recepten varvas med vackra miljöbilder och en passionerad berättelse om mathantverk och vikten av att använda naturliga råvaror.Sébastien Boudet är kanske mest känd för allmänheten som den franske bagaren som gått i bräschen för en svensk surdegsrevolution....
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok