Gregs mamma tjatar på honom att göra någonting annat än att spela teve-spel. I en garderob hittar han en videokamera och får genast en strålande idé!Det enda Greg är bra på är att spela teve-spel, men hans mamma vill att han vidgar vyerna och gör något annat. Vad som helst! När Greg hittar en videokamera i en garderob får han en idé: han ska göra en skräckfilm med bästa kompisen Rowley i huvudrollen. Det ska väl ändå visa mamma och världen att han har en talang i toppklass ? och därmed får den berömmelse han så väl tycker att han förtjänar. Men är det så smart att satsa allt på en enda film?Berättelserna om Greg är en världssuccé ? 200 miljoner sålda exemplar till killar och tjejer jorden runt!
Det handlar om en kille som heter Greg och det enda han är bra på är att spela tv spel men hans mamma ville att han skulle göra något annat än att spela tv spel, hon ville att Greg skulle göra något kreativt. Sen hittade han video kamera och tänkta göra en film med Rowley Rowley är Gregs kompis
Klass 4A, Ljungenskolan (Furul
2022-03-03
2021-12-16
Den här boken är skriven av Jeff Kinney. Den handlar om att Greg får en massa små problem t.ex att hans kompis får en flickvän och han har ingen att vara med då. Då blir Gregs mamma orolig och bjuder hem en person som snart hade gått ut skolan. Greg tycker att det var pinsamt.
Jag tyckte boken var bra för att den var rolig att läsa. /Ture
2021-12-15
Den här boken är jätte bar och har ibland med sig humor!!! OM NI INTE HAR LÄST DEN HÄR SÅ PROVA DEN!!!!!!!!!!!!
2021-12-15
2021-12-14
Den handlar om Greg han gillade fotboll när han var liten men det gör han inte längre, i kiosken bytte de ut slushies mot fruktsmoothie och klippte gräset var tredje vecka när han var liten, detta gjorde att han inte gillade sport mer. Han försöker gilla sport igen efter ett tag och tillslut började han gilla basket, hans skott var värt 3 poäng vilket gjorde att de vann. Jag tycker boken var fantastik.
2021-12-14
Jag tycker att boken var bra. Boken handlade om att Gregs kompis lämnade han för hans flickvän, då behövde Greg hitta nya kompisar och så får man se hur det går.
2021-12-12
Den här boken är skriven av Jeff Kinney. Den handlar om Greg Heffley. Gregs mamma tvingar Greg att gå på en teater. Greg Heffley ska sjunga en sång som handlar om träd. Det första tecknet på att det kommer gå dåligt är att Rodrick (hans bror) håller i en film kamera. Om Rodrick filmar Greg så kommer han reta honom i resten av sitt liv. Så Greg bestämmer att...
Jag tycker att boken var jättebra eftersom att den hade mycket humor i sig. Av Lucas.
2021-12-01
Jag tycker den här boken är bra för de som gillar konstig och galen humor! Jag brukar fnissa på lektionerna för att man känner igen sig i ALLT. Den handlar om att Greg känner sig utanför, för att hans bästavän har fått en flickvän han är med henne KONSTANT! Gregs mamma börjar bli orolig och sen tappas en guldring bort... så det blir lite mysterier, men jag gillar den här boken jättemycket och rekommenderar den! :) ha de gött
2021-11-30
Den här boken handlar om Greg som går i mellanstadiet och han gör massa roliga saker t.ex drömde han att han var en sköldpadda som kunde flyga. Jag tyckte att boken var bra för att det var mycket humor i boken./Gustav
Klass 4A, Ljungenskolan (Furul
2021-11-30
Jag tyckte den här boken var bra för att den var rolig. Om man är 8-10 år gammal så ska ma läsa den./ Ludde.