Sanningen om mat och hlsa : vad sger forskningen?

Rosn, Mns

| 2016

Flag from sv

2


Undrar du vad som r sant och inte sant om alla kostrd? Finns det forskning bakom 5:2 metoden, LCHF, Atkinsdieten och lgfettkost? Kan vi lita p Dr Mosley och Livsmedelsverket? Fr jag dricka ett glas vin? Hr fr du en faktabaserad vgledning i bruset av alla dieter. Och hur gr forskarna nr de ska f svar? En introduktion i forskning om mat och hlsa. Boken sammanfattar vad vi vet och inte vet om mat och hlsa. Mns Rosn har varit adjungerad professor vid Karolinska Institutet, r odontologie hedersdoktor och har i mnga r varit chef fr SBU, den myndighet som utvrderar medicinska metoder. Han har tidigare varit ansvarig fr de nationella folkhlsorapporterna och har forskat kring sjukdomars orsaker.

Visa mer

Skapa konto fr att stta betyg och recensera bcker

Recensioner

Bli frst med att recensera denna bok