Sanningen om GI

Paulún, Fredrik

| 2008

Flag from sv

15


Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

elinore järlehag

2016-02-06

Betyg

Mycket bra bok! Kul med recept också :)
Varför en 3a i betyg är att jag läst hans andra böcker om GI

Betyg

Intressant ämne!