
"När vi var små brukade pappa göra sin specialare till oss - två hoplagda knäckebrödsbitar med smör som han bröt på längden så att de passade att doppa i koppen med choklad. Det var fantastiskt gott när smöret smälte och blandade sig med kakaosmaken. Sugen på andra smörgåsfrestelser? Då är detta boken för dig!" Så säger Liselotte Forslin och Jonas Larsson och bjuder på omkring trettio läckerheter: både kalla och varma smörgåsar och cocktailsnittar. Det är en internationell blandning och här saknas vare sig klassisk clubsandwich, baguette med fransk lantpaté och cornichons, pan bagna, pitabröd med hummus och tomatsallad eller pumpernickel med räk- och pepparrotsröra. De populära italienska varianterna med focaccia, ciabatta och crostini finns också beskrivning på liksom ytterligare tillbehör och pålägg.  Tilltalande bilder i färg och svartvitt av Anders Bergersen gör att...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok