Sam och Sigge

Hallberg, Lin

| 2007

Flag from sv

54


Sam och Sigge i ny serie ? Lite mer att läsa!Allas små favorithästar är tillbaka! Sam och Sigge är bröder och det här är berättelsen om hur de små shettisarna hamnar hos ridläraren Ingela och hennes familj.  En lättläst bok i färg för alla killar och tjejer som har börjat läsa själva!Du kan läsa mer om Sam och Sigge i BUS-serien (Brobyungarnas shettisar), som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett.Lin Hallberg har en lång erfarenhet av hästar och som ridlärare. Numera pendlar hon mellan sin lägenhet i Stockholm och sin hästgård på Österlen, där hästarna betar utanför fönstren, medan hon skriver på nästa bok om Sigge. Även Margareta Nordqvist har ett mångårigt intresse av hästar och...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

En bra bok kan rekommendera och om man gillar hästar

Betyg

Den var bra den rekommenderas till dom som gillar hästar.

Betyg

den var ganska dålig men endå söta bilder

Betyg

Handla om höstar.

Betyg

bra ju!!

Betyg

bra ju!!

Betyg

så söta hästar!

Betyg

Bra och lättläst! Perfekt för hästälskare.

Betyg

Det handlar om två bröder som heter Simon och Eric. Simon och Eric har fåt två egna shetlandsponnys som heter Sam och Sigge. Sam är en envishäst. Sigge är en vit häst och Sam är en röd brun häst.

Betyg

Super bra bok!

Betyg

Kunde varit mer spännande.

Lotta Berling

2013-01-29

Betyg

3,5 En av de bättre Sigge- (och Sam-) böckerna, tycker jag som inte är intresserad av hästar. Här handlar det mycket om vänskap och syskonkärlek, och berättelsen är riktigt fin.

Lilian_1D-JB<3

2011-03-31

Betyg

Den här boken gillade jag när jag var liten.

M

Maria Palm

2010-02-05

Betyg

Den första boken i serien. Den var kort men bra