Sagas bok

Johansson, Elsie

| 2014

Flag from sv

78


Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anna Hedenstedt

2018-03-24

Betyg

Svårt att ge betyg då jag gav upp väldigt tidigt. Läslusten infann sig inte, vilket var lite av en besvikelse då jag tyckte mycket om Nancy-böckerna.

Torbjörn Nilsson

2016-12-16

Betyg

En bok med stor igenkänning. Riktigt hjärtskärande, särskilt i första delen. Gillar också det pigga och kaxiga metaperspektivet.
Lysande är ett avsnitt som heter Trosbekännelse, som bl a lyder: "Jag tror på ett i allt existerande, omslutande och nyskapande energiflöde. Som inte kan avbildas och inte ordbeskrivas, men som då och då kan anas. Ibland uppenbaras. Och alltid trängtas till."

Blommiga Barbro

2016-04-03

Betyg

Av baksidestexten att döma så kan man tro att det här är en bok som borde tilltala mig. Men nej! Jag gillar den inte. Meningslösa tomma ord som aldrig berör mig, långa utsvävande meningar, försök till filosofiska iakttagelser, långsam handling, en mängd av karaktärer som jag knappt vet vem som är vem. Nej. Den här kan jag bara inte tycka om!
Ingenting som åtminstone jag kan rekommendera!

Annika Olsson

2015-05-01

Betyg

En berättelse om tystnad, allt man sopade under mattan. Sorglig men ändå vacker.
Mycket bra uppläsning.

Betyg

En undebart härlig bok, om berör vårt arv, våra minnen och varför vi är de vi är. Och hur svårt det är att bryta det invända. Tyckte mycket om den här boken