Så gör jag : Konsten att skriva

Malmsten, Bodil

| 2012

Flag from sv

36


»I Bodil Malmstens värld blir skrivandet till ett äventyr fyllt av ljus och mörker, dramatik och lyckliga stunder av flow. Därför blir Så gör jag till en bok som inspirerar.« | EVA DANDANELLE, SMÅLANDSPOSTEN »Så gör jag är en bok som väcker lust. Jag vill ta tag i skrivandet. Jag vill sätta igång.« | MARIA KÜCHEN, SYDSVENSKAN Du skriver, du har lusten och längtan efter att skriva på riktigt, du vill. Men hur gör man? Den här boken är en lärobok, en handbok med erfarenheter, verktyg, redskap, råd, tips, exempel, goda exempel och avskräckande. Bodil Malmsten har skrivit ett stort antal böcker. I Så gör jag: Konsten att skriva delar hon med sig av sin arbetsprocess inklusive den helvetesperiod som ingår. Hon skriver om hur hon kommer fram till tonen och strukturen. Om jobbet med förstameningar. Om varför hon skulle vilja skriva om inledningen till sin första roman...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Charlotta CG

2022-01-31

Betyg

Ibland tänker jag att "varför spenderade jag så mycket på den här boken full av självklarheter" och så lyfter den med flera sidor suveräna tips. Lite upp och lite ner och det hela beror nog på vad just du letar efter i ditt skrivande. Glad att jag läste den och Bodils humor skiner igenom överallt men jag håller inte med om allt hon säger. Man kan visst säga "rädslor" i plural.

A

Anna Eriksson

2016-08-13

Betyg

Gillar! Både den väldigt personliga texten, och "icke-råden". Lättläst samtidigt som den har substans - kan läsas om igen för nya upptäckter och tankar!