Sa du gula höns?

Lindfors, Lill

| 2009

Flag from sv

14


Kloka kvinnors möte?Man måste kunna balansera på murar även om man är sextiosju.?Får jag lov att presentera Lill Lindfors. Scenartist, stå upp-komiker, sångerska, personal performer. Så här beskriver hon sig själv när jag frågar henne: ?Vem är du?? Så fort hon svarat undrar jag en gång till: ?Ja, men vem är du, Lill?? Så där håller vi på med varandra i vartenda kapitel i På den inre scenen, som vi delat in från A-Ö, från Anpassning till Önskningar. Själv är jag reporter på Svenska Dagbladets Idagsida och har även gett ut ett antal böcker. Jag har alltid varit nyfiken på Lill Lindfors som människa.Nej, vår bok är inte en biografi över Lill Lindfors artistliv. Det är ett ömsesidigt samtal, kvalificerat tjejsnack om man så vill, om många av de ämnen som kommer upp när man träffat någon som man har ett varmt, meningsfullt utbyte av. Det är så här Lill berättar om vad som...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Gunvi Lundqvist

2010-12-05

Betyg

Äntligen tror jag att jag läst alla avsnitt. Boken är indelad i många intressanta ämnen, kan läsas mycket väl separat, läste för ca ett år sen en del, eftersom inköpet skedde på fjolårs Bokmässa.
Presentbok åt en kvinna som har allt, men ännu inte läst den. Reflektioner över livet från A till Ö. En bok jag vill äga, en bok med många igenkänningsfaktorer.

Elisabeth Karlberg

2010-02-18

Betyg

Boken var en besvikelse och jag hade till och med svårt att komma igenom den. Efter att ha läst en del tyckte jag den tog sig men det planade ut igen. Jag rekommenderar inte den här boken till någon jag känner - tvärt om. Känns inte bra för jag är verkligen en fan av Lill Lindfors.