Sa du gula hns?

Lindfors, Lill

| 2009

Kloka kvinnors mte?Man mste kunna balansera p murar ven om man r sextiosju.?Fr jag lov att presentera Lill Lindfors. Scenartist, st upp-komiker, sngerska, personal performer. S hr beskriver hon sig sjlv nr jag frgar henne: ?Vem r du?? S fort hon svarat undrar jag en gng till: ?Ja, men vem r du, Lill?? S dr hller vi p med varandra i vartenda kapitel i P den inre scenen, som vi delat in frn A-, frn Anpassning till nskningar. Sjlv r jag reporter p Svenska Dagbladets Idagsida och har ven gett ut ett antal bcker. Jag har alltid varit nyfiken p Lill Lindfors som mnniska.Nej, vr bok r inte en biografi ver Lill Lindfors artistliv. Det r ett msesidigt samtal, kvalificerat tjejsnack om man s vill, om mnga av de mnen som kommer upp nr man trffat ngon som man har ett varmt, meningsfullt utbyte av. Det r s hr Lill berttar om vad som...

Gunvi Lundqvist

2010-12-05

ntligen tror jag att jag lst alla avsnitt. Boken r indelad i mnga intressanta mnen, kan lsas mycket vl separat, lste fr ca ett r sen en del, eftersom inkpet skedde p fjolrs Bokmssa.
Presentbok t en kvinna som har allt, men nnu inte lst den. Reflektioner ver livet frn A till . En bok jag vill ga, en bok med mnga igenknningsfaktorer.

Elisabeth Karlberg

2010-02-18

Boken var en besvikelse och jag hade till och med svrt att komma igenom den. Efter att ha lst en del tyckte jag den tog sig men det planade ut igen. Jag rekommenderar inte den hr boken till ngon jag knner - tvrt om. Knns inte bra fr jag r verkligen en fan av Lill Lindfors.