
Malin Söderströms högst personliga urval egna recept på läcker, lättlagad mat. Malin Söderströms kokbok är fylld med recept på lustfylld mat för alla tänkbara tillfällen, från couscous till hummer. Urvalet är högst personligt och Malins egna favoriträtter. Lite av en baskokbok Boken är indelad i 9 kapitel: Kött med lamm, gris, nöt och kalvrätter. Fågel & Vilt, Fisk & Skaldjur, Grönsaker, Ris, Gryn & Pasta, Soppor, Lite av varje samt Ett sött slut. Varje kapitel inleds med en vacker inspirationsbild sam en inledande text. Boken innehåller många bilder och recepten är enkelt beskrivna som gör att den passar både vana och ovana matlagare. Malin Söderström är en uppskattad kock som bjudit många kroggäster god mat och givit både TV-tittare och tidningsläsare mängder av inspirerande recept. Hon har dessutom varit medlem i Svenska Kocklandslaget som haft framgång långt utanför landets gränser....
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok