Rosemary's Baby

Levin, Ira

| 1968

Flag from en

424


She is a housewife--young, healthy, blissfully happy. He is an actor--charismatic and ambitious. The spacious, sun-filled apartment on Manhattan's Upper West Side is their dream home--a dream that turns into an unspeakable nightmare. . . . Enter the chilling world of Ira Levin--where terror is as near as your new neighbors . . . and where evil wears the most innocent face of all. . . .

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

mia --

2015-06-21

Betyg

Riktigt bra

Jasmina <3

2014-06-08

Betyg

Denna bok var helt okej

Janna Vestberg

2012-11-05

Betyg

Jag velar mellan en trea eller en fyra, men det blir nog en fyra iallafall! Som redan sagt så är historien lite fånig och jag tycker att både karaktärerna och handligen hade fått vara lite djupare, men det är en rätt kort bok och den levde upp till (och över) mina förväntningar trots allt!

Liza Bolin

2012-08-13

Betyg

åh, jag vet inte om jag ska ge den tre eller fyra! handlingen är egentligen fånig, men att han lyckas kombinera skräck och konspiration på ett såpass... well, trovärdigt är ju fel ord, men välkonstruerat sätt. frågorna hopar sig i romanens början och får sakta besvaras genom läsningen. länge var jag övertygad om att det var rosemary som var galen. den har inte åldrats särskilt bra, könsrollerna är lite unkna och rosemary verkar vara ett riktigt våp, men jag tycker att spänningen håller igång romanen från början till slut.

Bengt Månsson

2010-03-26

Betyg

Satans återfödelse, kanske väl som känd som film.

Christer Strandberg

2009-07-22

Betyg

svenska