Rolf r i parken. Han ser en dam. Hennes katt sitter i ett trd. Katten kan inte komma ner. -Jag ska hjlpa dig, sger Rolf. Mnga killar som kmpat med sin lsning har funnit lsgldje i de korta berttelserna om Rolf. Han r den lille drplige mannen som hela tiden gr bort sig. Och tar motgngarna med ett leende. Ngra har liknat honom vid Mr Bean. Rolf r ngot av en svensk Bellman, eller kanske en Hodja. Allts en rolig filur med de bsta avsikter. Men ibland blir det s fel. Bckerna om Rolf vnder sig till barn i rskurs F-3 som just knckt lskoden. De passar ocks fr lite ldre elever med stora lssvrigheter och fr nyanlnda till Sverige.
2021-10-28
Boken r rolig den handlar om att Rolf hjlper en dam och f tillbaks sin katt som hade fastnat p en trd han hmtade ner katten med en bra och konstigt sett.
2021-10-20
Det handlar om en katt som som fasan i ett trd sen komme Rolf och hjlper till . Han vile sga trdet men d sa dammen nej katten kommer att ramla ner d fik han en id en stege till slut fik han ner katten . Kommentera boken Rolf och katten . Antal sidor 15. Den var bra jette bra tycker jag .
Boken titel: Rolf och katten
Bokens frfattare: Rune Fleischer
Undersk!
huvudpersonen:Det r en man som heter Rolf. Han har en stor nsa, och stora ron och stora ftter.
Nr och var utspelar sig handlingen:det r en park.
Vilken genre passar boken in i? (fantasy, ventyr, skrck, humor, deckare, vnskap, krlek, sport, fakta:det r humor bok.
Beskriv!
Bertta vad boken handlar om. Fokusera p bokens problem (det som hnder). Avslja inte slutet:dom grver en grop som dom hitta noga i gropen.Det handlar om en man som ska reda en katt.
2021-09-23
den var bra fr att den var rolig i slutet men nd lite dlig fr den var ganska kort