Rolf och katten

Fleischer, Rune

| 2009

Rolf r i parken. Han ser en dam. Hennes katt sitter i ett trd. Katten kan inte komma ner. -Jag ska hjlpa dig, sger Rolf. Mnga killar som kmpat med sin lsning har funnit lsgldje i de korta berttelserna om Rolf. Han r den lille drplige mannen som hela tiden gr bort sig. Och tar motgngarna med ett leende. Ngra har liknat honom vid Mr Bean. Rolf r ngot av en svensk Bellman, eller kanske en Hodja. Allts en rolig filur med de bsta avsikter. Men ibland blir det s fel. Bckerna om Rolf vnder sig till barn i rskurs F-3 som just knckt lskoden. De passar ocks fr lite ldre elever med stora lssvrigheter och fr nyanlnda till Sverige.

Boken va spinandi boken va roligt

G

Gruvrisets 11:or 4A

2021-12-08

den har mycket humor

G

Gruvrisets 11:or 4A

2021-12-08

den har mycket humor

Boken r rolig den handlar om att Rolf hjlper en dam och f tillbaks sin katt som hade fastnat p en trd han hmtade ner katten med en bra och konstigt sett.

Den var bra att lsa . Jag kommenderar. Antal sidor 15

Den var jette bra och rolig . Jag kommenderar den . Antal sidor 60

Det handlar om en katt som som fasan i ett trd sen komme Rolf och hjlper till . Han vile sga trdet men d sa dammen nej katten kommer att ramla ner d fik han en id en stege till slut fik han ner katten . Kommentera boken Rolf och katten . Antal sidor 15. Den var bra jette bra tycker jag .

Dena boken r bra och jag gillar den bok

Dena boken r bra och jag gillar dena boken

Roligt

r 4 Ekhagsskolan

2021-10-14

Boken titel: Rolf och katten
Bokens frfattare: Rune Fleischer

Undersk!
huvudpersonen:Det r en man som heter Rolf. Han har en stor nsa, och stora ron och stora ftter.

Nr och var utspelar sig handlingen:det r en park.

Vilken genre passar boken in i? (fantasy, ventyr, skrck, humor, deckare, vnskap, krlek, sport, fakta:det r humor bok.
Beskriv!
Bertta vad boken handlar om. Fokusera p bokens problem (det som hnder). Avslja inte slutet:dom grver en grop som dom hitta noga i gropen.Det handlar om en man som ska reda en katt.

Sdr :/.

K

den var bra fr att den var rolig i slutet men nd lite dlig fr den var ganska kort

Jag tycker att boken var bra fr att jag gillar Rolf-bckerna.

A

Andrea Fogel