Robert Ludlums Jason Bourne i Mltavla Jason Bourne

Jason Bourne r knd och fruktad i de hemliga agenternas vrld som en hgt begvad yrkesmrdare. Bourne r emellertid bara en falsk identitet, anvnd av CIA-agenten David Webb. Det har nu gtt mnga r sedan hndelserna i "Kodnamn Schakalen", Webb har slutat som agent och lever ett stillsamt liv som professor vid Georgetown University. En dag blir han beskjuten av en oknd man och p falska bevis misstnkt fr mord p sina tv nrmaste medarbetare. Webb tvingas kmpa inte bara mot en oknd angripare utan ocks mot CIA som tror att han hoppat av och blivit ett hot mot dem. De stter in alla resurser fr att hitta honom och Bourne-identiteten tar kontroll ver Webb nr han nu mste anvnda sig av all sin yrkesskicklighet i ett spel som r farligare n ngon kan ana.

Cindy Kempe

2012-02-22

Tycker att Eric Van Lustbader har gjort ett riktigt bra jobb nr han skrivit en fortsttning p Bournebckerna. Maffigt, spnnande och med ett hgt tempo som gr att det r svrt att lgga ifrn sig boken!

Erik Altgrde

2011-08-25

Efter att ha sett filmtrilogin ville jag fortstta i samma serie. Om ngon har tnkt p samma sak vill jag bara sga: GR DET INTE! Det hr r den smsta, plattaste och mest frutsgbara storyn jag ngonsin lst. Frdomarnas mngd kls bara av karaktrernas totala brist p nyanser.