Riddarbageriets bröd : Sörberg, Johan

Okänd

| 2005

Flag from sv

11


Johan Sörbergs bästa recept och råd till dig som vill baka riktigt goda bröd Johan Sörberg på Riddarbageriet i Stockholm är en ovanligt passionerad bagare som du kanske sett brottas med degarna i TV4:s "Köket". Här delar han med sig av sina 30 favoritrecept. Vad sägs om ost- och sesamtoast, olivbröd, danskt rågbröd, eller varför inte det bröd han varje vecka bakar till Drottning Silvia, kallat HMD? Johan Sörberg ger dig handfasta tips om hur du lyckas med matbröden, hur du gör din egen surdeg och hur du på fantasifullt vis kan smaksätta degarna fär bästa brödresultat. Boken är vackert illustrerad av mäster-matfotografen Pelle Bergström.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok