Resan : en fantastisk vägvisare som hjälper dig att läka din själ, hela ditt liv och bli fri

Bays, Brandon

| 2001

År 1992 fick Brandon Bays veta att hon hade en tumör stor som en fotboll och hon kastades in i en märklig, djupt självanalyserande och till sist frigörande healingresa. Bara kort tid senare förklarades hon fullt frisk - inga mediciner, ingen operation, ingen tumör. Den ursprungliga självläkande process som Brandon Bay skapade har sedan dess befriat tusentals människor från livslånga känslomässiga och fysiska blockeringar. I boken låter hon oss få del av hennes unika arbete och starkt transformerande metoder. RESAN leder oss direkt till det som är roten till varje långvarigt problem och ger oss redskapen till att äntligen och definitivt lösa det. De mäktiga processerna åstadkommer märkvärdigt djupa och varaktiga resultat. Kronisk smärta försvinner helt enkelt. Oro, depression och sexuella blockeringar löses upp. Problem med självkänsla, sorg och vrede går upp i rök, missbruk upphör...

P

Pia Johansson

2013-03-21

Det var det värsta flum jag läst på länge. Gav upp efter 50 sidor.

Charlotta CG

2011-12-16

En bra bok men den levde kanske inte helt upp till sitt stora rykte. Dock flera saker att ta till sig när man mår dåligt även om sådana här böcker inte är för alla och ett slag i ansiktet på den som inte botas och undrar om den tänkt fel.

T

Therese Simar

2011-12-01

Helt fantastisk bok! Läs läs läs den bara!

C

Ciccis bokblogg

2009-07-27

I boken berättar Brandon om sin inre resa som hon gör efter att ha upptäckt att hon har en tumör. Hon beger sig ut på en självläkande resa i sin egen kropp. Därefter så beskriver hon hur hon utvecklat Resan, så att andra kan tillämpa metoden. Jag tycker att boken endast skrapar lite på ytan och hon gör inga direkta ingående beskrivningar eller analyser. Men hon har trots allt fått mig nyfiken på allt det här med body/mind. :-)