Regulators

Bachman, Richard

| 1996

Flag from en

There's a place in Wentworth, Ohio, where summer is in full swing. It's called Poplar Street. Up until now it's been a nice place to live. The idling red van around the corner is about to change all that. Let the battle against evil begin.

Monika W

2015-12-09

Fr den som fljer min blogg s r det ju ingen verraskning att Stephen King i det nrmaste r min husgud. Drfr blev jag vldigt frvnad nr jag fr ngot r sedan upptckte en bok jag helt hade missat. Det kan ha att gra med att det r en av de bcker han skrivit under pseudonymen Richard Bachman, men jag trodde jag hade koll p dem ocks. Dessutom hr den ihop med boken Desperation, som King skrivit under eget namn. De r tvillingbcker och slpptes p samma dag. Man trffar samma mnniskor, men under vldigt olika omstndigheter och p stt och vis i parallella universum. Lite kuriosa r att om man lgger bckerna bredvid varandra s bildar de en enhet. Ls mer p http://bokslut.blogspot.se/2015/12/vaktarna-av-richard-bachman-aka-stephen.html

John C

2015-01-25

Kanske har jag lst fr mycket King p senaste, men jag tycker jag knner igen fr mycket fr att bli helt njd. Ett lugnt villakvarter blir utsatt fr ett vldsamt beskjutande och i ett av husen bor ett barn med vernaturliga frmgor....inte dligt men jag har hrt det frut och dessvrre svller historien ut ver fr mnga sidor, ngot som r lite av Kings akilleshl.

Jag tycker att denna bok var trkig men nd rtt s okej

P

Patrik Abrahamsson

2011-08-08

Tyvrr, den var fruktansvrt trkig. hade hoppats p ngot lite mer intressant, men jag fick kmpa fr att orka mig igenom boken.