Rätt inställning till regn

Tredje delen i serien om Isabel Dalhousie Om man ska stå ut med det skotska klimatet måste man ha rätt inställning till regn. Precis som att man måste lära sig att göra det bästa av sin situation om man vill bli lycklig. Men, enligt hushållerskan Grace, är inte Isabel Dalhousie - rik, snygg, snäll och ensam - bra på att ta tillvara sina chanser. I Isabels liv är det för mycket eftertanke och för lite handling. Isabel Dalhousie är en mästare på moraliska frågor. Hon är redaktör för en filosofisk tidskrift och tillbringar en stor del av sin tid med att fundera över hur hon ska förbättra sina vänners liv. Hon har Grace, hushållerskan, som hon vill ge en trygg framtid. Hon har Cat, systerdottern, som precis inlett ett nytt förhållande med en arbetsnarkoman som bor hemma hos sin mamma. Och nu också ett amerikanskt par, Tom och Angie, som också verkar behöva Isabels hjälp. Och så är det Jamie,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2018-04-07

Betyg

Lite småputtriga filosofiska funderingar och lite relationsproblem. Vet inte varför biblioteket klistrat på lappen Deckare på baksidan. Det är rättlångt till den kategorin, tycker jag.

S

Sofie Petersson

2011-10-07

Betyg

Det är tack vare Rachel Molin som det blir en tvåa. Hon är en fantastisk uppläsare! Annars är boken alldeles för platt, varm - men det händer nästan ingenting. Det kanske är dags att överge Isabel Dalhouise, om jag nu klarar av att hålla mig borta från Rachel Molins lugnande stämma.

Maria Eriksson

2011-07-14

Betyg

Min andra bok av författaren. Titeln var kul, åker man till Skottland bör man ha rätt inställning till regn, men jag förstår inte vad titeln hade med bokens innehåll att göra. Handlingen var uppbyggd kring en lite banal kärlekshistoria som inte fångade mig.

Charlotte Björk

2009-12-29

Betyg

En härligt småputtrig bok om livet i Edinburgh, mycket bra inläst av Rachel Molin. Jag måste lyssna på fler!

Sarah Mattsson

2009-11-24

Betyg

3 +

Josefine Ejebjörk

2009-07-26

Betyg

Det måste man ha när man bor i Storbrittanien!

M

Mats Dahlström

2009-05-15

Betyg

( )