Palahniuk, Chuck

| 2007

Flag from en

88


Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

J

Jacob Lamne

2017-12-13

Betyg

Kom inte alls in i berättarstilen i denna.

Oliver Kiffer

2015-02-18

Betyg

Luras inte av sammanfattningen av handlingen på bokens baksida, Rant är så mycket mer än en bok om någon seriemördare som jag vill tolka synopsisen.
Har aldrig lagt så mycket tid på efterforskning efter jag avslutat en bok som jag gjort på denna. Detta i en positiv mening men samtidigt lite irriterande då man vill kunna släppa boken efter den är färdigläst. Rant är en bok där jag aldrig kommer glömma handlingen samtidigt som det är en bok jag aldrig kommer förstå handlingen i. Får en fyra för ibland måste inte språket vara så konstigt beskrivande som det är. Det kanske är lite av Palahniuks trademark att beskriva enkla saker med svåra ord. Men tro mig, denna bok är komplicerad nog.

Hanna .

2011-07-26

Betyg

Jag blev smått religiöst besatt under tiden jag läste den här boken. Jag satt hela tiden med en penna i ena handen och strök under alla bra citat och det gick inte en dag utan att jag tänkte på den och kände mig frälst. Jag tillägnade den till och med lite fan art (om man nu får göra reklam på det här viset) : http://bannbann.deviantart.com/#/d40f188

F

Freddy K

2010-02-24

Betyg

En av Palahniuks bästa böcker. Rolig, välskriven, äcklig och enormt smart.

Party Crasher

2009-07-03

Betyg

Jag skämtar inte.