Quentins

Binchy, Maeve

| 2002

Flag from en

143


Every table at Quentins Restaurant has a thousand stories to tell, tales of love, betrayal and revenge. Ella Brady wants to make a documentary about the renowned Dublin restaurant that has captured the spirit of a generation and a city in the years it has been open. you will meet new friends and old, the twins from 'Scarlet Feather', the Signora from 'Evening Class', Ria from 'Tara Road' and a host of fresh faces. Wonderful characters and Maeve Binchy's inimitable storytelling talent, a winner from the No 1 bestselling author.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Emma Hortlund

2011-06-28

Betyg

Den här boken ingick i en kasse med böcker som jag fick av en granne som flyttade för flera år sedan och det var först nu som jag kände för att läsa den. Det är väldigt ovanligt att en bok och författare som jag aldrig har hört ett enda ord om visar sig vara riktigt bra, och den här överraskade inte heller. Det finns väl en anledning till att jag inte har hört talas om dem.

Quentins handlar om Ella Brady och hennes olämpliga förhållande med den gifta finansmannen Don Richardson och om restaurangen Quentins som hon planerar att göra en dokumentärfilm om.

Jag pendlar mellan att tycka att det är riktigt dåligt och lite halvmysig slöläsning.