Puzzel. Den lilla smuggelhunden

Mysig serie fr alla som gillar hundar. Om den lilla jack russell-valpen, Puzzel, som blir insmugglad och hamnar hos en snll familj i Sverige. ? Den dr vill jag bara ha en tusenlapp fr. Jag fick henne billigt ?Den lilla Jack Russelvalpen frstod ingenting. Bara att hennes bur pltsligt gungade till och lyftes upp. Ngon bar ivg med henne till nnu en bil. De bda mnnen i framstet hade brttom. De ville hinna med frjan ver till Sverige. Dr skulle de genast slja hundarna och tjna mycket pengar.P parkeringsplatsen stod en pojke. Pojken kikade p den lilla valpen och deras blickar mttes.? Jag tar henne, sa han p engelska. S la han henne innanfr jackan och det blev varmt och sknt.

Almunge skola, 4B

2021-12-17

Den var spnnande och rolig. Lite sorglig!

Almunge skola, 4B

2021-12-17

Rolig.

Min snart ttarige son och jag har lst Puzzel Den lilla smuggelhunden med text av Isabelle Halvarsson och illustrationer av Margareta Nordqvist (Bonnier Carlsen 2010). En liten Jack Russel-valp lggs i en vska och ker bil lnge fr att sljas billigt i Sverige. I Sverige finns Mimmi som nskar sig en enda sak i fdelsedagspresent - en hund, men mamma har sagt nej... Vi tycker att boken r st, spnnande och bra! Min son vill lsa fler bcker om Puzzel och s vill han ha en liten hundvalp efter att vi lst boken. Tures betyg r: Toppen! 🐶🐶🐶🐶🐶 Puzzel Den lilla smuggelhunden r en Mer att lsa-bok, vi valde att lsa den hgt tillsammans och den passar utmrkt fr det ocks. Fina och sta illustrationer som passar fint till texten.

Lotta Berling

2012-11-10

3,5 Inte lika dramatisk och spnnande som Frs, men charmig. Sonen, som jag lste hgt fr, levde sig in i den lilla hundens knslor och skrattade frtjust t valpens bus. Sta illustrationer av Margareta Nordqvist.