Punkindustriell hårdrockare med attityd

Varje generation måste göra det ? och på sitt sätt. Den inre resan för att bryta sig loss. Och varje människa måste vandra erfarenhetens väg för att finna sig själv och upptäcka sin värld. Många söker sig långt bort från det vanliga, det gråa och anpassliga ? innan maskineriet obevekligt pressar på mot likformighet och anpassning. En del gör det genom att revoltera. Ofta är det sunt, kanske nödvändigt. Att söka och konfrontera, prova och provocera. Men det finns också destruktiva drag som man måste lära sig hantera för att undvika de värsta misstagen och mildra smällarna. Amanda är en helt vanlig tjej eller ? om man så vill ? en fullständigt unik människa. Hon lämnar oskulden bakom sig och tar fighten med livet.

Izabela Horn

2015-08-29

Punkindustriell Hårdrockare Med Attityd är en ungdoms bok, därför upplevde jag den som lite seg då inget hände,bara fest, sprit och förvirring. Men hade jag varit 15 år så tror jag att jag hade uppskattat den mer.

C

Cobra Strike

2015-02-09

En fantastisk historia om en tonårstjej som på något sätt tar sig igenom sin gymnasietid likt ett TV-spel med mer eller mindre svåra hinder på vägen. Bra språk, härlig småstadsångest och med tragikomiska inslag. Gjorde sig verkligen förtjänt av Slangbellan!

Sanna Axelsson

2013-03-26

Gud vad jag älskade den här i högstadiet:)

Mimla .

2010-01-07

väldigt härlig bok. en riktig feel-good bok enligt mig :)

Kristine Hedén

2009-07-31

Jag skulle önska att det fanns en realistisk tonårsskildring nån gång.