Pulver

Blaedel, Sara

| 2006

Flag from sv

72


Situationen på våldsroteln hos Köpenhamnspolisen blir väldigt pressad när det inträffar två mord under en och samma helg. Söndag eftermiddag hittas en ung flicka strypt i en park, och en journalist har tidigare mördats på Hotel Royals bakgård. Kriminalinpsektör Louise Rick blir inkopplad på fallet med den unga flickan, men hon blir snart inblandad i utredningen av det andra mordet när det visar sig att hennes bästa väninna Camilla Lind - kriminalreporter på Morgenposten - kände den mördade journalisten och är helt inställd på att gräva djupare i fallet. Louise försöker hindra väninnan från att lägga sig i något som kanske är större än hon anar, men Camilla har inte för vana att lyssna på goda råd när hon känner vittringen av en bra historia. När hon sedan blir kontaktad av folk som rör sig i narkotikakretsar och korrumperade poliser tar mordutredningen en dramatisk vändning. Sara Blaedel...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Mats Sigfridsson

2020-04-13

Betyg

Helt ok deckare varken mer eller mindre. Stark 2:a

E

Evasbokhylla

2019-10-19

Betyg

Lättlyssnat och en typisk polisdeckare.

Jasmina <3

2019-03-24

Betyg

Helt okej😃

E

Ewa H

2016-06-06

Betyg

Medelgod deckare, bra om det är hennes debut. Spännande mot slutet och riktigt bra avslutning. Läser gärna fler i serien.

Cindy Kempe

2011-01-05

Betyg

Välskriven bok som jag tycker att man ska läsa om man gillar deckare. Karaktärerna kändes troliga för min del.

Anna Ljungdahl

2009-08-10

Betyg

Det är för mycket skoluppsats över den här, är förvånad över att den alls blev antagen av ett förlag. Men det är en debut, och jag tänker ge nästa bok en chans.