Prestationsprinsen

Öhman, Aggie

| 2020

Flag from sv

3


En bok om ett barn, ungdom eller ung vuxen som vill väl, vill lyckas i skolan och livet. Som för ofta blir missförstådd av oss vuxna: oförstående lärare, stressade föräldrar, pragmatiska tjänstemän, slutkörd vårdpersonal och många fler. De 40-talet små berättelserna, fiktiva men hämtade ut verkligheten, kan ge igenkänning och aha-upplevelser. De kan läsas i vilken ordning som helst. Boken vänder sig till närstående och alla som i sitt yrke möter barn och unga som tänker känner och gör annorlunda.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Det svåra beskrivs så enkelt och tydligt. Med mycket klokskap blir det obegripliga och ohanterliga begripligt och mer hanterbart. Egentligen allmängiltigt att möta var och på dess egen spelplan. En insiktsfull och oerhört värdefull bok.

Betyg

Oh Aggie, vilken fin bok du skrivit. Fylld av tankespjärn förmedlat på det vis som är så du: omtänksamt, enkelt, förståeligt. Och på ett sätt som går rakt in i hjärtat.

Hoppas verkligen att många - alla! - läser denna viktiga lilla bok!

A

Anna-Kari Krantz

2021-01-19

Betyg

En bok jag som förälder läst och blivit stärkt av - kanske gör jag bra ändå... Och för utvecklandet av min profession i skolan har denna bok verkligen stärkt mig - den gör att jag stannar upp, tänker till, och kanske går en annan väg en vad jag hade tänkt - och det är något riktigt bra.