Plenty more: 150 nya gröna recept

Såväl vegetarianer som icke-vegetarianer har tagit Yotam Ottolenghis kokkonst till sina hjärtan. Hans sätt att ta sig an och laga grönsaker har förändrat den vegetariska matlagningen i grunden och hans originella sätt att krydda och blanda smaker har inspirerat människor över hela världen. I dag ser man spår av Yotams karakteristiska kokkonst överallt - i såväl mattidningar och kokböcker som på restauranger och i färdiga matkassar. Yotam Ottolenghis första vegetariska kokbok, Plenty: vegetariska favoriter, är i dag en näst intill kultförklarad kokbok. Plenty more: 150 nya gröna recept är, som namnet antyder, en uppföljare till Plenty. Sett till antal sidor och recept erbjuder Plenty more på mer än sin föregångare. I Plenty More är kapitlen indelade efter olika tillagningstekniker, som till exempel kokt, ångat, grillat, brässerat och ugnsbakat. Här bjuds på...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Maria B Hansson

2016-03-20

Betyg

Ottolenghi blandar smaker på ett sätt som ingen annan gör. Läckert, lättlagat och nyskapande. En favorit.