Pizza Napoletana : Jakten på en fulländad napoletansk pizza i hemmaugn

Balaj, Besmir

| 2016

Flag from sv

0


Utsedd till Årets Etniska kokbok i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016! "Det här är en kokbok du absolut vill ha i ditt kök!" Lisa Lemke, Family Living "Pizza - på riktigt. Här är den äntligen, den totala guiden till den perfekta pizzan." Lantliv När vi gjorde vårt första försök att göra pizza napoletana i vår egen ugn hemma hos Ville för nio år sen hade vi ingen aning om hur långt den här passionen skulle ta oss; alla pizzor vi har gjort, alla ugnar vi har byggt, alla resor till Neapel. Allt kommer ur en enda sak - jakten på en fulländad pizza napoletana. Vi har prioriterat bort precis allt som inte gör vår pizza bättre. I stort handlar pizza napoletana om två centrala saker: degen och tillagningen i ugnen. Vår ambition är en fulländad deg. Det enda vi visste när vi började var att man skulle använda vatten, salt, jäst och mjöl. Vi har provat oss fram till...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok