Percy Jackson och de grekiska gudarna

Riordan, Rick

| 2019

Flag from sv

2


Vem skulle du vilja ha som guide till den grekiska mytologin? Percy Jackson såklart! Rick Riordan har skrivit en oumbärlig faktabok med Percy som ciceron. Om du gillar skräckfilm, blodbad, monster och kannibalism är detta boken för dig. Har inte du alltid undrat hur ett barn kunde växa i Zeus ena lår? Eller hur många av sina barn som Kronos egentligen åt upp? Och varför bokstavligen exploderade Athena ur en annan guds huvud? Här får du svaren! Sätt på dig regnjackan och skyddsglasögonen, för det här kommer att bli blodigt.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Barnboksfamiljen .

2019-10-04

Betyg

För alla som likt oss älskar de tjocka böckerna om Percy Jackson så är detta ett passande tips!
Nu har Rick Riordan skrivit en faktabok om den grekiska mytologin med Percy Jackson som guide: ”Percy Jackson och de grekiska gudarna”.

Jag var först lite skeptisk till att 446 sidor faktabok skulle vara underhållande läsning. Men sen slog det mig - är det någon som lyckas med det så är det Riordan.
Så jag tipsade A om den nya boken som direkt började.
Nu tre dagar senare är boken slut och A har gett den toppbetyg. Superbra enligt honom. Varje kväll har han berättat spännande detaljer om Kronos, Hestia, Hefaistos osv från den grekiska mytologin.

Så gillar ni böckerna om Percy Jackson så är denna bok ett varmt tips från A.